طراحی سردخانه 3000 تنی و کرایوجنیک
فرمت فایل دانلودی: .rarفرمت فایل اصلی: doc
حجم فایل: 322 کیلوبایت
نوع فایل: word
قابل ویرایش 260 صفحه
چکیده:
طراحي سردخانه به نوع محصول، زمان نگهداري، محل سردخانه روشن تخليه و بارگيري بستگي دارد.
براي تعيين حجم سردخانه چند روش معمول است: يا به ازاي هر تن وزن محصول 2 تا 3 متر مكعب فضا در نظر مي گيرند كه اين روش هم براي سالن هاي زير صفر و بالا صفر مرسوم است.
(چند برابر كردن حجم سالن براي اينست كه فضاي كافي بين جعبه هاي محصول وجود داشته باشند تا جريان هواي سرد و رفت و آمد كارگران امكانپذير باشد)
به هر حال فرمول خاصي براي تعيين حجم سردخانه وجود ندارد. و اين روشها تجربي است.
سردخانه موضوع پروژه يك سردخانه 3000تن مي باشد كه براي نگهداري گوشت منجمد مرغ پيش بيني شده كه احتياج به سالن زير صفر نيازمند است، این سرد خانه در 25 روز بارگیری می شود .
البته اين سردخانه در استان زنجان(شهر ابهر)بنا شده و ساير مشخصا جوي (درجه حرارت تابستاني و RH در جدول آمده) ارتفاع سردخانه ها را معمولاً بين 5 تا 7 متر در نظر مي گيرندکه در این پروزه6 متر در نظر گرفته شده.
دانلود سرای دانشجویی سردخانه ,فایل ,سالن ,براي تعيين ,سردخانه 3000 ,طراحی سردخانه منبع
درباره این سایت